Güle Güle Recep Kaya Baydurcan!


Bundan seneler önce Balçova Kipa açılışında mağaza için genç bir ekip kurulmuştu. O ekibin bir parçası da bendim. Yaş ve konum itibarı ile büyük egoları olan genç ekibin başına bir dönemde Real Hiper'lerinde çalışmış genç bir adam grup müdürü olarak atanmıştı. Bir gün uzun boylu, bol kilolu, yüzünde büyük bir gülümseme olan bir adam çıkıp geldi. Daha ilk anda tüm işyerlerinde yaşanan güç gösterisi oldu tabii ki. Biliyorsunuz ilk diş geçirmeler önemlidir, karşı tarafı sindirmek istersiniz. Recep Kaya Baydurcan'la işte ilk tanışmam böyle olmuştur. O dönem Sn. Kelami Ertan ve Sn. Esra Zengel tıpkı benim gibi işleri iyi yapan ama klasik müdür ilişkisi ile ezilebilecek türden tipler değildi. En deli olan hangimizdik bilmiyorum, ama Recep Abi dahil, normal insanlar olduğumuzu söylemek zordu. Zaten daha ilk tanışmamızda dakika bir gol şeklinde ilk tartışma yaşandı. Sonunda kimse birbirine diş geçiremeyince birbirimizi daha yakından tanımaya başladık. Ve sonunda tüm ekip olarak güzel işler yaptık. En önemlisi çok güzel günler geçirdik!

O dönemde bile benim gibi müzik delisi bir adam olan Recep Kaya Baydurcan sonraları radyolarda DJ olarak çalışmış. Eminim onu tanıdığım günlerde çok sevdiği Cengiz Kurtoğlu şarkılarını dinleyicilerine bol bol çalmıştır. Gittiği yerde de onu dinlemeye devam edeceğine eminim. Mekanın cennet olsun!

Salak saçma şeyler yüzünden hepimiz birbirimizi kırıyoruz bazen. Bazen iş için, bazen hobilerimiz için.. Ama değmez. İnsanlara ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ondan kırgınlık olarak ayrılmamak lazım insanlarla. Bu aralar hiç yazasım yoktu ama bir güle güle demek istedim.

Güle Güle Recep Kaya Baydurcan!

Hiç yorum yok :