16. İzmir Kitap Fuarı



TÜYAP ile Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği İzmir Fuarında düzenlenen 16. İzmir Kitap Fuarına bugün sonunda gitme fırsatı buldum. Hemen her sene fırsat yaratıp bir şekilde gittiğim fuarı bu sene çok beğendim. Son derece derli toplu bir yerleşim yapılmış. Ayrıca katılımcı firmalarda bu sene stand'larına gerçekten özenmişler. Ortaya son derece derli toplu bir görüntü çıkmış. Özellikle ülkemizin önde gelen bazı yayınevlerinde çok ciddi indirimler gözüme çarptı bu sene. Bir de ilginin son derece yoğun olması. Genç, yaşlı bir çok insanın ellerinde az veya çok poşetler vardı. İnsanlar fuarı gezmekten çok güzel indirimlerden faydalanarak alışveriş etmişler.

Bizde her sene ailecek bu fuarı bekliyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu senede neredeyse tüm seneye yetecek kadar kitap aldık. Bir kaç tanesini bloğumda ilerleyen günlerde sizlere de tanıtmayı planlıyorum.

Kitap okumak ne olursa olsun güzel şey. Tıpkı muhabbet gibi müziğin en iyi dostlarından bir tanesi. Bu arada daha gitmediyseniz bence zaman ayırıp mutlaka bir göz atın. Alacak bir şeyler bulacağınıza eminim...

Bu seneki fuarı düzenleyenleri tebrik etmek lazım. İnşallah seneye daha da iyi olur...

not: Fotoğrafı Tüyap sitesinden aldım.

Hiç yorum yok :