BlueTube Ampli ve Hoparlörler



Kickstarter projeleri çok hoşuma gidiyor. Bazı projeleri yakından takip ediyorum. Daha önceden bahsettiğim gibi bir ürün geliştiriyorsunuz. Bunu üretmek için finansmana ihtiyacınız var. Burada insanlar ürününüzü sevdiler ise finansmana yardımcı oluyorlar. Farklı tutarlarda seçenekler var, tabii ki karşılığında size bir şeyler veriyorlar. Bir nevi imece usulünün internet edisyonu gibi.

BlueTube isimli bir firma, Kickstarter'da bir proje ile yer aldı. Basitçe anlatmak gerekirse tüplü bir ampli ve opsiyonel hoaparlörler artı subwoofer. Ürün şaşırtıcı şekilde vakum tüplü. Ancak genç tasarımcılar hifi dünyasından çok geniş kitleleri hedefleyerek ürüne Bluetooth desteği eklemişler. Böylelikle telefonunuzu, tabletinizi hatta bilgisayarınızı kablosuz olarak müzik sisteminize bağlıyorsunuz. Gerçek ahşap kaplamalı ürün son derece şık görünüyor. Hatta ek girişleri bile var.

Tasarımcılar, yola 35.000 Dolar bulmak için koyulmuşlar ancak tam iki katı yatırım almışlar. Projeye 695 Dolar katkıda bulunanlar hem ampliyi hemde hoparlörleri alabiliyorlar. Eğer ürünü daha sonra satın alacak olursanız 1.000 Dolar ödemeniz gerekecek.

Ses kalitesi nasıldır bilmem ama geniş kitlelerin ilgisini çekmek istiyorsanız günümüzün popüler teknolojilerine yer vermek şart. Bence hoş görünüyor...

Hiç yorum yok :