Shinola Bluetooth Bookshelf Speakers


Shinola Bluetooth bookshelf hoparlörleri ile evinizde daha iyi sesin tadını çıkarın. Barefoot Sound ile birlikte üretilen bu hoparlörler, genellikle bir stüdyo için üretilmiş olan olan monitörler ile aynı ses imzasını sunar. Modern bir tasarıma sahip bookshelf hoparlörler hem Bluetooth hem de USB ile uyumludur, böylece istediğiniz gibi müzik çalabilirsiniz.


Ek olarak, diğer girişler arasında RCA,  S/PDIF ve 3,5 mm stereo jak bulunur. Birinci sınıf malzemelerden ve bileşenlerden üretilen bu bookshelf hoparlörler, güzel oldukları kadar dayanıklıdır. Etkileyici bir dinleme deneyimi sağlamak için yüksek verimli tweeter'lar ve özel woofer'lar içerir. Ayrıca, elle boyanmış meşe doğal ahşap ve siyah kaplama seçeneklerine sahiptir. Olağanüstü ses kalitesini bir Amerikan estetiği ile birleştiren bookshelf hoparlörleri, herhangi bir müzik tutkunu için olmazsa olmazdır.

Süper reklam, fiyat ise 1.500 Dolarcık. Bu fiyata alınabilecek ürünleri düşündüğüm de, buna bu parayı verenlere Allah akıl fikir versin diyebilirim sadece...

Hiç yorum yok :