Agresifim, asabiyim ama bir yere kadar!



Stereo Mecmuası haberler bölümünü takip edenleriniz vardır. Temamızı yenilememizin haricinde artık haberlere kendi zevk ve beğenilerimize göre yorumlar yapmaya başladık. Stereo Mecmuası ilk açıldığı günden bugüne ülkemizdeki hifi sektöründen özellikle yenilikler ve haberler konusunda destek bekledik. Sağolsun bazı dostlarımız bu konuda daha ilk günden beri büyük destek verdiler. Zaten yayınladıkları bültenlerin haricinde ek olarak bizim için özel bültenler hazırladılar. Bunun sırf bizimle olmasına da gerek yok. Bence bu durum müşterileri içinde çok önemli. Şöyle bir düşünün yenilikler hakkında teker teker aramak yerine, web sitenizden veya mail yoluyla bunlara yer vermek daha kolay değil mi?

Kesinlikle daha kolay! Bende bu sektörün bir müşterisi olarak alışveriş ettiğim firmalardan ilgi beklerim. Ürünlerden haberdar olmak isterim. Zaten Stereo Mecmuası'nın ortaya çıkmasının sebeplerinden birisi de budur, bir nevi aracılık etmek.

Bu yaz bizim için önemli deneyimlere sahne olacak! Öncelikle bu sene haberlerden tutun diğer bölümlere kadar her sayfamızda kalemimizi daha keskin şekilde sallayacağız. Sanırım sektörün bir kısmına varlığımızı kanıtlamanın başka bir yolu yok. Kanıt umurunuzda mı diye sorarsanız, pek değil aslında. Ama yine de biraz agressifliğin kimseye zararı olmaz sanırım.

Hiç yorum yok :