Henry Cow ve Ötesi


Ülkemizde progresif rock, psychedelic rock dendiğinde hemen hemen aynı gruplar tartışılır ve sonunda  dönülür dolaşılır Pink Floyd bu işin en büyüğü ilan edilir konuda böylelikle biter. Senin bu konuya yorumun nedir derseniz, okumaya devam edin...

Bu sayımızda İngiliz avantgarde topluluğu Henry Cow'dan bahsetmiştim. Topluluğun In Praise Of Learning albümü tanıtmaya çalışmıştım. Yazıda Henry Cow ekibinin yanında Slapp Happy ve Dagmar Krause gibi isimlerden de bahsetmiştik.  Bazı okuyucularımız konuya ilgi duymuşlar.

Eğer olayı abartıp sizde benim gibi tüm Henry Cow diskografisini almak isterseniz en uygun fiyat ReR Megacorp'un web sitesinde mevcut. Buradan ulaşabilirsiniz.. Bu arada bu siteye dikkatle göz atan okuyucularımız bir şeye dikkat edeceklerdir. Sayfalar boyunca devam eden katalog'daki çok az ismi tanıyorsunuz değil mi? Gayet normal. Maddi imkanlarınız dahilinde bu katalog'dan gözü kapalı alışveriş ederek bildiğiniz grupların çok ötesinde bu yeni dünyaya yolculuğa başlayabilirsiniz. Yolculuğa hemen başlayalım isterseniz, iyi seyirler :)

Hiç yorum yok :