iCubes, Renkli CD, Plak Depolama Çözümü!


iCube diye bir firma var. Belki duyanlarınız olmuştur. Firma plastikten oldukça şık plak ve CD depolama çözümleri sunuyor. İkili ve yukarıda gördüğünüz gibi tekli modelleri var. O kadar ilgi çekici renkleri var ki, tek tek hepsinden alıp rengarenk bir plak ve CD rafı yapabilmek mümkün. Plak ünitelerinin teklileri 20 Sterlin'den başlıyor. İkili üniteler ise tabii ki daha hesaplı 35 Sterlin. iCube renklerin daha ilgi çekici olması için, 3 kez üst üste boyamış. Turuncu, kırmızı, mavi gibi bir sürü ilginç renk var. Her plak ünitesi yaklaşık 100 adet plak alıyor (muş) Yukarıdaki plak saklama ünitesinin tasarımlarına çok benzeyen CD ve DVD üniteleri de var. Bunların tamamını bir arada kullanarak son derece renkli bir depolama çözümü oluşturabilirsiniz.

Tabii bu çözümler göreceli olarak makul seviyelerde arşivi olan meraklıları ilgilendiriyor. Örneğin salonda duran 1.000 adet CD'yi iCube ünitelerine koymak isterseniz ortaya acayip bir rakam çıkıyor...

Bu tarz şenlikli ürünleri ülkemizde bulmak son derece güç. Aslında şeytan diyor ki, sırf bunları ithal edip satan bir firma aç ama herhalde bir senede batarım:) iCube web sitesini ziyaret edeyim derseniz www.i-cubes.uk adresini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok :