Filmlerde Pikaplar ve Plaklar; Moonrise Kingdom



Bu sayfadaki görüntüler 2012 yapımı Moonrise Kingdom filminden. Filmi seyretmediğimden yorum yapamayacağım. Filmde gözüken plakları ve pikabı Stereo Mecmuası Forumlarında "Doktor" mahlaslı kullanıcımız fark etmiş ve ekran görüntüsü almış. Bana da bloğuma eklemek düştü. Filmin IMDB puanı 8.2 ve Edward Norton, Frances McDormand, Jason Schwartzman, Lucas Hedges, Bill Murray, Bruce Willis ve Tilda Swinton gibi önemli isimler rol amış. Eh artık bir ara edinip seyretmekten başka yapabileceğim bir şey yok. Kullanıcımıza tekrar teşekkür ediyorum...







Arada sırada Filmlerde Plaklar ve Pikaplar konu başlığını hareketlendirince çok mutlu oluyorum.

4 yorum :

ahmet dedi ki...

Merhaba Hakan Bey ,müzik ile film arasındaki uyum bence şahane , filmi beğeniceğinizi
tahmin ediyorum , soundtrack albümünede bir bakın derim .

Konudan bağımsız yazmadan geçemeyeceğim , çok güzel konserler izleyeceğiz yakında .The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, A braxton , Islak köpek ve Mark lanegan konserleri gidecek olduklarım , bilet fiyatlarıda uygun diye düşünüyorum .

Size İstanbul yolu gözüküyor mu ? , iyiakşamlar .

hakancez dedi ki...

Anthony Braxton konserine geliyorum, programimi ayarladim. İnsallah gorusuruz...

ahmet dedi ki...

Tekrar merhaba , konser izlenimini içeren bir yazı yok bu sefer galiba ,

Kendi adıma ilk defa gittiğim mekan olarak the seed güzeldi , konserse on numaraydı .Canlı olarak özgür caz dinlemek - izlemek de hatta - bambaşka bir deneyim .A. braxton için maşallah diyorum tek kelimeyle. beraberindeki genç ve yetenekli müzisyenlerle sıkı bir performans oldu .

Son söz olarak da; yeniliğe ,farklılığa -alışılmış dışına - bu kadar tahamül göster(e)meyen dar görüşlü ve zihni kapalı (sadece müzikte değil hayatın hemen her alanında ) yurdum insanın konser sırasında zırt pırt çıkmasına ve bir şekilde konserin erken bitmesine -benim düşüncem- sebep olmasına üzüldüm ama şaşırmadım .

Konserden tam anlamıyla zevk alan siz ,Reha Bey ve beraberinizdeki birkaç arkadaşınız ile bendim sanırım , iyi akşamlar

hakancez dedi ki...

Konser yorumu olmadan olur mu hiç; http://hakancezhifi.stereomecmuasi.com/2012/10/22-akbank-caz-festivali-anthony-braxton-diamond-curtain-wall-konseri.html