1 Nisan Şaçmalığı



Of yine 1 Nisan geldi. Çevremizdeki bir çok insan yine cıvık cıvık şakalar yapacak ve canımız sıkılacak. Ne yazık ki, çok komik olduğunu zannedip saçma sapan şakalar yapmaya bayılan insanlar var. Aslında şaka severim ve genelde de şaka kaldırırım. Hatta bende yapmayı severim ama her şeyin tadında olanı güzel. Hepimizin zaman zaman dozu kaçırdığımız zamanlar olmuştur. Ancak yıllar geçtikçe bu durumu kaldıramayan bir çok insan oluyor. Yaratıcı şakalara evet ama saçma sapan şakalara hayır.

Geçtiğimiz senelerde 1 Nisan şakası yapmaya meraklı bir arkadaşım ile aramın bozulmasını bu türden bir saçmalığa borçluyum. El sıkışınca bir miktar elektrik veren küçük aletler var, belki denk gelmişsinizdir. 1 Nisan olduğunu unuttuğum bir gün, böyle bir aleti takıp elimi sıkan bir arkadaşıma, boş bulunup sağlam bir sol kroşe çıkartmıştım. Şakanın sonu tabii ki "kaka" oldu. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamam.

Bugün 1 Nisan, umarım tüm şakalar Hababam Sınıfı Tatilde filmindeki gibi masum ve can yakmayan türden olur. Bu arada buradan uyarayım; şaka diye elektriği veren yumruğu yer, kızmaca gücenmece yok!

3 yorum :

Fatih Burs dedi ki...

Valla Google'ın bu yılki 1 Nisan şakası bir harika! Bir arkadaşım söylediği halde o kadar güzel yapmışlar ki, 1 Nisan şakası olduğunu bile bile neredeyse yiyordum. Şöyle;
http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/

hakancez dedi ki...

Haha gördüm gördüm. Çok güzel saçmalamışlar...

Erkan dedi ki...

hahaha İyiymiş valla. aman ne aradığınıza dikkat edin :D

Bugünkü Timpani duyurusu da 1 nisan şakası mı acaba diye düşünmeden edemiyorum bu arada...