Hifi & Home Cinema Choice dergisi



Evet dergi elime geçti sonunda. Şu an bayilerde olduğunu sanmıyorum. Derginin ilk sayısı 3.5 TL olarak belirlenmiş. Yaklaşık 100 sayfa. Baskı kalitesi gayet iyi. Beklediğimiz gibi %30 hifi %70 ev sineması gibi bir içerik ile yayınlanmış. İncelemeler geçmiş Hifi Choice sayılarındaki incelemeler olduğundan muhtemelen dergiyi takip edenler daha önce okumuşlardır. Derginin son sayfaları Hifi Choice'da olduğu gibi alışveriş rehberine ayrılmış Bu liste şimdilik Türkiye açısından pek bir değere sahip değil. Hifi Choice'da kendisine yer bulamamış ama ülkemizde oldukça popüler olan markalar bu rehberde tabii ki yer almıyor.

Dergide müzik hakkında fazla bir bölüm yok. Sinemaya ise bir miktar yer ayrılmış. Bir James Bond bölümü ve bir miktar film incelemeleri bulunuyor.

Çeşitli firmalar reklam konusunda dergiye ciddi bir destek vermişler. Bu dönemde bu destek oldukça sevindirici. Umarım bahsi geçen firmalar bu desteklerni ileri de her platforma yayarlar. Tanıdık bir isim olarak Extreme Audio'dan Ömer Bey'e bir köşe açılmış. İlk yazısında Ömer Bey, Ev sineması ile müzik dinlenir mi konusu işlerken hızını alamayıp araba dünyasına bol bol yer vermiş. Herhalde kendisi araba konusuna oldukça meraklı ;)

Gelecek sayıdan itibaren dergide okuyucuların ilan verebileceği bir ikinci el bölümüde açılacağını ekleyelim...

Emeği geçenleri tebrik ederim. Ama bir şey var ki, sadece hifi konusunda basılı dergi hayalerimiz yine başka bir bahara kaldı ne yazık ki..

2 yorum :

kerem zorlu dedi ki...

herkese selamlar,

ben Home Cinema & HiFi Choice dergisinin Türkiyedeki yayıncısıyım...sizlerden gelecek her türlü destek, öneri, eleştir bizler için çok önemli....derginin ilk sayısında Home Cinema biraz daha ağırlıklı olmuş olabilir ama bu bir standart değil...biz dergiyi 2 ayda bir yayınlıyoruz ama bize 2 home cinema ve 2 hifi choice geliyor...ancak bu dergilerdeki türkiyede olan ürünlerin çevirilerini yapıp yayınlıyoruz ( en arkadaki rehber bölümü hariç) bu sebepten dolayı kimi zaman home cinema kimi zamanda hifi tarafı ağır basacaktır...sizlerden en büyük ricamız dergimizi yaşatmak için bizlere destek olmanız...sizler olamdan reklam olmaz reklam olmadanda dergi olmaz :))) matematik bu kadar basit :)))

derginin arkasındaki rehber bölümünde mümkün olduğu kadar international olmak istedikki maksimumda bilgi verebilerim

ilginiz için şimdiden herkese teşekkür

2. sayımız mart ortasında bayilerde olacaktır

Hakancez dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Umarım ileri ki dönemlerde gereken ilgiyi görebilirsiniz.

Selamlar