Ebeveynlerinize Yapabileceğiniz En Önemli Kıyak


Toplanın bayanlar ve baylar. Sizin ve/veya eşinizin anne babasına yapılabilecek en önemli kıyağı açıklıyorum. Belirli dönemlerde  doktorunuza kontrol amacı ile gidiyorsunuz ve ultrasonda sizin ufaklığı görüyorsunuz. Anneniz size hamile olduğu dönemlerde ortalıkta böyle teknolojiler yoktu. Mesela 41 sene önce doktor ancak hamilenin karnını dinleyerek kontrol yapabiliyormuş. En azından annem öyle söylemişti. Bu yeni teknolojiler ile ebebeynlerinize kafayı yedirtebilirsiniz.

Merak etmeyin doktorunuz buna gayet alışkın. Bizim doktorumuz Semih Beyin söylediğine göre bazı aileler tam kadro bulunuyormuş ultrason seanslarında. Yani sizin annenizi babanızı götürmeniz hiç sorun olmayacaktır.

Bu dönemde bu tarz fotoğraflar çekip, ortalığı şenledirmek çok makbüldür :)

Aile içi dengeleri en iyi siz biliyorsunuz. İster hepsini beraber götürün isterseniz farklı zamanlarda. Ancak iç savaş çıkartmamak için stratejinizi iyi belirleyin. Önce kendi annenizi götürüp o da kayınvalideye hava atarsa b*ku yediniz demektir. Baktınız sıkıntı olacak, kıyağı filan boşverin. Başınıza durduk yere dert açmanın alemi yok.

Bu seans sırasında artık ultrason görüntüleri veren monitör veya televizyona bakarsınız ebebeynlerinize mi bakarsınız onu bilmem. Ancak tam anlamı ile kafayı yiyorlar. Eğer sıkıntılı bir süreç yaşıyorsanız yani aile içerisinde çeşitli sebeplerle iç savaş çıktıysa bunu tamir etmenin en güzel yolu budur. Bu sayede millet inatlarını bırakıp yine ana noktaya yani hamilelik sürecine geri dönebiliyor...



Hiç yorum yok :